Poslední zasedání v Poběžovicích 05.10.-07.10.2012

08.10.2012 09:19

 

 

O víkendu 5 -7. 10. se uskutečnilo, jubilejní výjezdní zasedání BH klubu v Poběžovicích.

Mnozí to možná nevěděli, ale bylo to přesně 10 let, co do Hubertusu jezdíme. 

V pátek jsme se pěkně sjeli a již v 20:00 byla stvrzena fyzická účast všech nahlášených. Poseděli jsme za účasti starosty Poběžovic a ředitelky mateřské školky, kteří za souhlasného přikyvování Petra A. nás barvitě informovali o nové školce. Došlo i na osobní pozvání paní ředitelkou na sobotní den otevřených dveří v mateřské školce.

Toto pozvání jsme přijali a svoji návštěvou jsme se určitě zapsali do paměti všech přítomných. Jen na okraj Brut se sklouznul po dětské lavičce zavěšené na žebřinách a hned dostal pěkně vyhubováno, z ředitelny jsme si udělali malou relaxační místnost a ze sborovny se díky nám stala jídelna učitelek.  Bylo hodně veselo a určitě na tyto okamžiky rádi vzpomeneme při jarním setkání. Po návštěvě však následoval úprk na golf na ryby na kola, někteří zůstali na základně. 

V sobotu večer za slušné účasti došlo na volbu BH abonentů. Tímto oznamujeme všem nezúčastněným, že novými abonenty jsou Petr A. a Ivan I. Zvolení abonenti se prezentovali příkladnými proslovy. Zejména proslov Ivanův poukázal na nešvar posledních setkání, při kterých se skupina rozpadá na více částí a jednotný duch B H klubu se tak rozpadá.  Navrhuji, již dříve zmiňovaný model - golfisti, rybáři apod. si svoje odbudou cestou v pátek a v neděli. Sobota zůstane společná (věřím, že i Geroj si vezme kolo). Troufám si říct, že kam přijedeme, tam je nás plný dům a mají nás rádi. Tak proč v tom nepokračovat :-). Očekáváme podnětné návrhy na sobotní program k jarnímu termínu 3 - 5. 5. 2013.

Mějte se všichni báječně.

BH Chuta

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BH club 2008 - Všechna práva vyhrazena.